Καθώς ένα βαρέλι αργό πετρέλαιο είναι άχρηστο με την "τσαγιέρα" κλειστή, ίσως είναι ευκαιρία για την Ελλάδα

Αφήνω εδώ ένα σημείωμα στον Πρωθυπουργό, στο Γιάννη Παπαθανασίου (Motor Oil), Βαρδή Βαρδινογιάννη (Motor Oil):

Του Γιώργου Αδαλή

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ EΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΑΡΓΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΤΣΑΓΙΕΡΑ" ΚΛΕΙΣΤΗ...
-
Ενα βαρέλι αργό πετρέλαιο είναι πραγματικά άχρηστο χωρίς το... διυλιστήριο! Δεν έχει καμιά αξία. Και για να φτάσει μέσα στην... "τσαγιέρα", πρέπει προηγουμένως να υπάρχει τρόπος να αποθηκευτεί σε μια αποθήκη!

Δεν προειδοποίησα τυχαία με το άρθρο μου που αποκαλούσε μπούρδες την ιστορική συμφωνία Ρωσίας-Σ.Αραβίας και προέβλεπε πτώση τιμών.

Επανέρχομαι λοιπόν, γιατί ξέρετε ότι η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη και η προσοχή και των τριών να στραφεί στο μήνα Μάιο. Διότι ο πόλεμος στο WTI δεν τελείωσε και ακολουθεί το Brent και έπονται κι άλλα Benchmarks. Και η πεποίθησή μου είναι ότι τον πόλεμο αυτόν θα τον πάνε μέχρι τέλους αυτοί που τον ξεκίνησαν.

> Το Μάιο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμφανιστούν ΞΑΝΑ αρνητικές τιμές στο WTI. Και μάλιστα διπλάσιες από το πρωτοφανή -37$/βαρέλι που μπορεί να φτάσουν τα -70$! Ακόμα και να τα ξεπεράσουν.

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ...

ΣΥΝΕΠΩΣ, εάν καθίσετε σε ένα τραπέζι, μπορεί να κάνετε την κρίση ευκαιρία για την Ελλάδα. Και να είναι μια σανίδα που θα μπορέσει να πιαστεί ολάκερη η χώρα από αυτήν. Αφήστε τις κόντρες εξ αιτίας του πολέμου των πετρελαιοπαραγωγών εκτός Ελλάδας και ενώστε, στόλους, αποθήκες και τεχνικούς συμβούλους. Και βάλτε στο παιχνίδι ΚΑΙ τους κορυφαίους Ελληνες εφοπλιστές.

Θέλω να πιστεύω ότι τον τρόπο τον ξέρετε.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν δεν προνοήσετε σήμερα, και αν δεν διδαχτήκατε από την περίπτωση της ΒΑΡΔΑΞ, θα είναι η πρώτη φορά που θα πέσετε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην πλευρά των χαμένων του πολέμου! Και μαζί με εσάς, και η χώρα ολάκερη!

Δεν βγάζω συναίσθημα! Προειδοποιώ!! Για αυτά που πιστεύετε ότι αποτελούν απειροελάχιστη πιθανότητα! Δεν είναι απειροελάχιστη αλλά η κρατούσα! Κι έρχεται με φόρα...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail