Αποκαλύψεις Γέροντος Νεκταρίου για το σήμερα

Οι αποκαλύψεις του Γέροντος Νεκταρίου για το σήμερα δεν είναι αποκαλύψεις που έγιναν πριν λίγες ώρες ή πριν λίγες ημέρες. Οι αποκαλύψεις αυτές ξεκίνησαν τη δεκαετία του 1980. Κάποιοι που τις διάβασαν και τις άκουσαν τότε, τις δεκαετίες του 1980, του 1990 και αρχές του 2000, τις ονόμασαν αποκαλύψεις, διότι ήταν η πρώτη φορά που ακούστηκαν από στόμα ιερέως. Σήμερα τα ίδια πρόσωπα που τις διαβάζουν και τις θυμούνται τις αποκαλούν "προφητείες".


Όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται για το 666, την οικονομία, για την εργασία, για την παιδεία και για όλα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας καθώς και για τις νομοθεσίες που ανακοινώνονται τα τελευταία χρόνια, θα πρέπει να γνωρίζουν και να γνωρίζουμε όλοι μας, ότι τότε που έπρεπε να φωνάξουμε δεν φωνάξαμε.

Εμείς από την πλευρά μας όταν μιλήσαμε πριν δεκαετίες γι' αυτά τα ζητήματα, κάποιοι ήταν παντελώς αδιάφοροι, κάποιοι μας έλεγαν "παλαβούς" και ότι όλα αυτά δεν πρόκειται ποτέ να συμβούν μέσα στη χώρα μας. Από τότε λέγαμε το τι ακριβώς θα συμβεί, ενημερώσαμε την τότε διοίκηση της Εκκλησίας, και όλους τους πολιτικούς. Ακόμα και για την ηλεκτρονική ταυτότητα με το τσιπάκι (microchip) που έρχεται. Η φωνή μας τότε ήταν "φωνή βοώντος εν τη ερήμω".

Για όλα αυτά που συμβαίνουν και βιώνουμε σήμερα θα πρέπει να γυρίσουμε κάποια χρόνια πίσω, μετά την μεταπολίτευση που "θελήσαμε" να μπούμε στην Ε.Ε., όπου οι τότε πολιτικοί μας υπέγραφαν χωρίς κανέναν όρο και παραχωρούσαν και εκχωρούσαν κυριαρχικά δικαιώματα και να αποφασίζουν για εμάς άλλα πρόσωπα εκτός Ελλάδος.

Όλες οι συνθήκες που υπογράφτηκαν τότε, χωρίς κι εμείς να ως λαός να μιλήσουμε, θα δείτε ότι όλα αυτά που γίνονται και όλα όσα θα επακολουθήσουν είναι εγκεκριμένα από τους τότε πολιτικούς μας.



και το πρώτο μέρος

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail