Τα κορίτσια του Κουρδιστάν εξέθεσαν πάλι το...δεύτερο στρατό του ΝΑΤΟ

Freepen.gr - Το Γραφείο Τύπου των Δυνάμεων Λαϊκής Αμυνας (HPG-BIM) εξέδωσε ανακοίνωση για τα αποτελέσματα μιας δράσης από αντάρτες κατά των τουρκικών στρατευμάτων στην περιοχή Heftanin των αμυντικών ζωνών Medya στο νότιο Κουρδιστάν, στο βόρειο Ιράκ.

Σύμφωνα με τη δήλωση, το γυναικείο τμήμα YJA-Star χτύπησε Τούρκους στρατιώτες στις 11 Απριλίου στο πλαίσιο της εκστρατείας «Μάχη της Heftanin» που διεξάγεται στην περιοχή. Οι αντάρτισσες της YJA-Star στόχευσαν στις θέσεις των Τούρκων στρατιωτών στο Hill Partîzan και επιτέθηκαν από τις δύο πλευρές. Ένα σύστημα αναγνώρισης ραντάρ του τουρκικού στρατού καταστράφηκε κατά τη διάρκεια της δράσης ενώ σκοτώθηκε ένας στρατιώτης.

Η HPG ανέφερε επίσης περαιτέρω αεροπορικές επιθέσεις από τον τουρκικό στρατό στις αντάρτικες αμυντικές ζώνες Medya στο νότιο Κουρδιστάν δίχως όμως να σημειωθούν ανθρώπινες απώλειες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail