Αέρας στα πανιά του Βελόπουλου οι διώξεις: Η κυβέρνηση προβαίνει ως "νέος Νέρωνας" σε διωγμούς Χριστιανούς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ: Έπειτα από συνεχείς καταγγελίες πολιτών, κυρίως από τα νησιά όπου υπάρχουν hot spot, προς την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ αναφορικά με την ελεύθερη κυκλοφορία λαθρομεταναστών στις πόλεις, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την δημόσια υγεία, επισημαίνουμε τα εξής:

Όσο οι Έλληνες μένουμε σπίτι, όσο οι ιερείς διώκονται ποινικά με την αυτόφωρη διαδικασία επειδή προχώρησαν σε Θεία Μετάληψη πιστών- την οποία κάποιοι αποκαλούν «καταστροφικό λάθος», όσο η Αστυνομία περικυκλώνει ναούς, και οι πιστοί καθίστανται κατηγορούμενοι σε ποινικές δικογραφίες…

την ίδια στιγμή, τα παράνομα τζαμιά εξακολουθούν να λειτουργούν, οι λαθρομετανάστες κάνουν ανενόχλητοι βόλτες στα νησιά, κυκλοφορούν κατά ομάδες, παίζουν ομαδικά αθλήματα, χωρίς να τους επιβάλλεται καμία ποινή, ούτε καν σύσταση!

Να υπενθυμίσουμε στη Νέα Δημοκρατία ότι είναι Κυβέρνηση των Ελλήνων, κι άρα αυτούς πρέπει να προστατεύει! Εμείς δε θα γίνουμε συνένοχοι στο έγκλημά της, δε θα γίνουμε –σαν κι αυτήν- “επίδοξοι Νέρωνες” που θα αφανίσουν τα παιδιά τους!

Η Νέα Δημοκρατία επέτρεψε με νόμο να βρίζουν και να λοιδορούν την ορθόδοξη πίστη μας. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ αυτό τον άθλιο και ρατσιστικό νόμο θα καταργήσει!

Τέλος, αν για την Νέα Δημοκρατία τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωναϊού δεν ισχύουν για ΟΛΟΥΣ, τότε για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ αυτά δεν ισχύουν καθόλου!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail