Ο Χαρδαλιάς δεν επιτρέπει την κατ'οίκον παράδοση του Αγίου Φωτός

«Δε θα επιτραπεί η κατ' οίκον παράδοση του Αγίου Φωτός από τους κατά τόπους δήμους» ξεκαθάρισε κατηγορηματικά κατά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την εξέλιξη του κορωνοϊού στην χώρα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος συχνά τελευταία επαναλαμβάνει καθημερινά ότι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί θα κάνουν Πάσχα στα σπίτια τους.

«Υπαρκτός ο κίνδυνος εάν υπάρξει μετακίνηση του Άγιου Φωτός στους δήμους. Επικοινώνησα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και του είπα να μην συμβεί κάτι τέτοιο», ανέφερε ο υφυπουργός συμπληρώνοντας πως: «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη μεταφορά του Αγίου Φωτός. Οι εικόνες εκατοντάδων δημοτικών υπαλλήλων στους δρόμους δημιουργούν κίνδυνο διασποράς του ιού».

Την ίδια ώρα επιτρέπονται καθημερινά χιλιάδες παραδόσεις κατ' οίκον σουβλακιών, πιτσών, καφέδων, τροφίμων, δεμάτων, πακέτων. Φαίνεται πως κατά τον υφυπουργό μόνο το Αγιο Φως δημιουργεί κίνδυνο διάδοσης του ιού.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail