Παρατεταμένος εγκλεισμός λόγω ανυπαρξίας ΕΣΥ

Η πολιτική πρόωρου και παρατεταμένου εγκλεισμού των πολιτών που εφάρμοσε η κυβέρνηση, έχει θετικά αποτελέσματα ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων κορονοϊού, αλλά και αρνητικές συνέπειες για την οικονομία. Στην πραγματικότητα αποτελεί την προσαρμογή της υγειονομικής πολιτικής στις πολύ περιορισμένες δυνατοτήτες του Εθνικού Σύστηματος Υγείας.


Η μακροχρόνια υποβάθμιση του ΕΣΥ δεν είναι μόνο αποτέλεσμα των περικοπών της μνημονιακής περιόδου, αλλά και της τεράστιας σπατάλης (βλ. λεηλασίας) που έγινε στις "χρυσές εποχές". Με αυτά πορευόμαστε σήμερα, συν τους λαθρομετανάστες με τους οποίους αντικαθιστά τον πληθυσμό το εγχώριο πολιτικό σύστημα. 

Γιατί εκτός από τον διπλασιασμό των δαπανών για την υγεία επί Υπουργείας του πρώην Έλληνα Επιτρόπου για θέματα μετανάστευσης, εκτός από τα σκάνδαλα αποπροσανατολισμού (τύπου Νοβάρτις) που ξεκινούν ατέρμονες συζητήσεις που ποτέ δεν καταλήγουν πουθενά, υπάρχουν και οι Νιγηριανοί, Μπαγκλαντεσιανοί, Πακιστανοί, Ιρακινοί, Καμερουνέζοι, Σενεγαλέζοι, κλπ ασφαλισμένοι στο ΕΣΥ που έχουν προτεραιότητα από εσένα Έλληνα. 

Εσένα που σου έδιωξαν τα παιδιά σου και τους γιατρούς που σπούδασες με τους φόρους σου στο εξωτερικό! 17.500 Έλληνες γιατροί έφυγαν στα χρόνια της κρίσης! Έλληνα μείνε σπίτι όπως σου λέει και στο σποτάκι του ο Σπύρος Παπαδόπουλος!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail