Αναστάτωση με την καταστροφή του Σταυρού στον Υμηττό

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η καταστροφή του Σταυρού από αγνώστουςστην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στους πρόποδες του Υμηττού στην Αργυρούπολη που είχε τοποθετηθεί από τον πατέρα Δημήτριο Νάτση. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την παρέμβαση του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης,Γιάννη Κωνσταντάτου, ο οποίος ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα:

«Δεσμεύομαι προσωπικά πως θα τοποθετηθεί ξανά ο Σταυρός στην Αγία Ειρήνη.

Όλοι οι Αργυρουπολίτες εδώ και πάρα πολλά χρόνια όταν ανέβαιναν στο βουνό μας στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης έβλεπαν το μεγάλο Σταυρό που είχε τοποθετήσει ο αγαπημένος μας ιερέας πατέρας Δημήτριος Νάτσης . Πριν από λίγες ημέρες τον έσπασαν βάνδαλοι και δεν σχολιάζω παραπάνω τη πράξη τους γιατί θα ξεφύγω στους χαρακτηρισμούς μου.

Δεσμεύομαι προσωπικά πως θα τοποθετηθεί ξανά ο Σταυρός στην Αγία Ειρήνη. Σε όποιους δεν αρέσει να ξέρουν πως δεν μας αρέσουν και εμάς και οπότε τον σπάνε μέχρι να τους πιάσουμε θα τον φτιάχνουμε ξανά και ξανά και ξανά!»

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail