Το ρωσικό ναυτικό «βυθίζει» τα υποβρύχια του εχθρού στις ακτές της Συρίας

Freepen.gr - Οι φρεγάτες του στόλου της Μαύρης Θάλασσας πραγματοποίησαν ασκήσεις στη Μεσόγειο για να ανιχνεύσουν και να εξαλείψουν το υποβρύχιο του εικονικού εχθρού, ανέφερε την Τετάρτη το γραφείο Τύπου του Στόλου.

Οι φρεγάτες ναύαρχος Γρηγορόβιτς, ναύαρχος Μακάροφ και ναύαρχος Έσεν πραγματοποίησαν ασκήσεις στη Μεσόγειο για να αναζητήσουν και να καταστρέψουν το υποβρύχιο του εικονικού εχθρού. Τα πληρώματα των φρεγατών πραγματοποιούν επί του παρόντος αποστολές ως μέρος της μόνιμης ομάδας του Ναυτικού στη μακρινή θαλάσσια ζώνη", ανέφερε το γραφείο Τύπου σε δήλωση.

Οι ναυτικοί του ναυτικού εφάρμοσαν τακτικές τεχνικές ανίχνευσης και συνεχούς κυνηγιού του υποβρυχίου, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούσαν τις διαδικασίες μέσα στα απαιτούμενα χρονικά όρια για να χρησιμοποιήσουν θεωρητικά όπλα τορπιλών και βόμβες με προπέλα. Το πλήρωμα ενός ανθυποβρυχιακού ελικοπτέρου Ka-27PL από τη ναυτική αεροπορία και την αεροπορική άμυνα του στόλου της Μαύρης Θάλασσας έδωσε υποστήριξη από τον αέρα, σύμφωνα με τη δήλωση.

"Ως αποτέλεσμα κοινών επιχειρήσεων από τα πληρώματα των φρεγατών και το ελικόπτερο, η καταδίωξη του υποβρυχίου τερματίστηκε με την πλασματική καταστροφή του", ανέφερε το γραφείο Τύπου.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail