Η Γερμανία πυροβολεί και η Ευρωζώνη σκοτώνει…

kerttu / pixabay
Η χθεσινή σύνοδος του Eurogroup κατέληξε σε φιάσκο, καθώς η Γερμανία επιθυμεί να επιβάλλει ένα νέο κύκλο μνημονίων και δανείων με όρους αποικιοκρατικούς. Η Γερμανία θεωρεί ότι η καταστροφή των χωρών λόγω κορωναϊού είναι η μεγάλη της ευκαιρία να σφίξει ακόμη περισσότερο «τα λουριά» στους λαούς της χειμαζόμενης Ευρώπης και να επιβάλλει το τέταρτο Ράιχ με οικονομικούς όρους. Ουσιαστικά η Γερμανία προσπαθεί να στήσει στο εκτελεστικό απόσπασμα όλη την Ε.Ε, προσφιλή της άλλωστε τακτική, και να επιβάλλει οικονομική δικτατορία. Η Λαοί της Ευρώπης έχουν μόνο μία επιλογή: ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ στο νέο Ράιχσταγκ. 

Του Στάθη Διομήδη

Είναι καιρός να ορθώσουν το ανάστημά τους οι Λαοί και οι κυβερνήσεις απέναντι στη Γερμανική λαίλαπα. Όλοι καταλαβαίνουν ότι εάν δεν υπάρξει «new deal» και «σχέδιο Μάρσαλ» με ευνοϊκότερους μάλιστα όρους δεν πρόκειται να επανεκκινήσει τίποτε. Και βέβαια χωρίς δημόσιες επενδύσεις δεν υπάρχει καμία περίπτωση αναστροφής του υφεσιακού Αρμαγεδδώνα που έρχεται. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να κλείσει η Ευρώπη τους λογαριασμούς της με τη Γερμανία. Πρέπει να παταχθεί και μην ξανασηκώσει κεφάλι η Γερμανική νοοτροπία της καθεστηκυίας τάξης τους. Η επιβολή τερατωδών όρων στους υπόλοιπους για να ευημερεί η Γερμανία πρέπει να τελειώσει. Όσο η Ευρώπη αφήνει αυτό ανεξέλεγκτο, τόσο οι Λαοί θα υποφέρουν και οι Γερμανοί, πατώντας επί πτωμάτων στην κυριολεξία, θα τρομοκρατούν και θα εκβιάζουν.

Είναι αλήθεια ότι η Γερμανική μηχανή έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο δίκτυο στις χώρες της Ευρώπης με Γερμανόδουλους πολιτικούς και πληρωμένα παπαγαλάκια που καθημερινώς, εδώ και χρόνια, βομβαρδίζουν την κοινή γνώμη για την τρομερή πολεμική (οικονομική) μηχανή της Γερμανίας. Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και καιρό μας βομβαρδίζουν προπαγανδίζοντας για το πόσο καλά διαχειρίζεται η Γερμανία την επίθεση του κορωναϊού.

Και επειδή η πληρωμένη προπαγάνδα τρέχει με αμείλικτη ταχύτητα κάποιοι κάνουν «ρεπορτάζ» πόνου και τρόμου για όσα συμβαίνουν στην Αμερική. Ας δούμε όμως ποια είναι η πραγματικότητα για τον κορωναϊό καθώς οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και λένε πάντα την αλήθεια όταν δε χρησιμοποιούνται αποσπασματικά.

Οι ΗΠΑ, με 329 εκατ. κάτοικους έχουν μέχρι σήμερα: 12.857 θανάτους, 39 θανάτους ανά 1 εκατ. πληθυσμό, και 9169 άνθρωποι βρίσκονται στις εντατικές. Οι αριθμοί είναι πραγματικά τρομακτικοί και ο ανθρώπινος πόνος περισσεύει… Ας δούμε όμως τι γίνεται στην Ευρώπη και ποιο συγκεκριμένα στην Ευρωζώνη (οι 19 χώρες της ζώνης του Ευρώ) που έχει περίπου τους ίδιους κατοίκους, και έχει δοκιμαστεί από τα μνημόνια και τις εχθρικές αποφάσεις των γερμανών που επιβλήθηκαν στους λαούς της Ευρωζώνης. Η Ευρωζώνη με 341εκατ κατοίκους έχει: 49.466 θανάτους, 145 θανάτους ανά 1 εκατ. πληθυσμό και 26.317 άνθρωποι βρίσκονται στις εντατικές. Δηλαδή, η Ευρωζώνη έχει 4πλάσιο σχεδόν αριθμό νεκρών από τις ΗΠΑ, 3,5 φορές περισσότερους νεκρούς ανά 1εκ κατοίκους και τριπλάσιο σχεδόν αριθμό εντατικών... Η Ευρωζώνη σκοτώνει...
Η παραπάνω σύγκριση γίνεται για να δούμε πως εξελίσσεται μια τραγωδία… Δυστυχώς φτάνουμε στο σημείο οι συγκρίσεις να γίνονται για ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν ή κινδυνεύουν να χαθούν… Βέβαια η Γερμανία ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για το πόσοι άνθρωποί της θα πεθάνουν. Ποτέ δεν ενδιαφερόταν γενικότερα για τους ανθρώπους. Η φιλοσοφία της ήταν πάντα, νυν υπέρ πάντων «Ο ΑΓΩΝ» για την κατάκτηση της Ευρώπης και όχι μόνο.

Υ.Γ Η Ελλάδα πηγαίνει καλύτερα από πολλές χώρες της Ε.Ε. και όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την πρώτη φάση. Σε αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο η άμεση λήψη μέτρων και η πολύ καλή ανταπόκριση του Λαού.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail