Η κυβέρνηση έσπειρε ορδές φοβισμένων ανθρώπων, τώρα θα θερίσει

Διακρίνω έναν εκνευρισμό στην κυβέρνηση της "Νέας Δημοκρατίας" επειδή πάρα πολλοί συμπατριώτες μας είναι εναντίον του ανοίγματος των σχολείων. Όμως, αυτή η αντίδραση του κόσμου είναι απολύτως αναμενόμενη.


Μόλις το Μάρτιο και για να δικαιολογήσει το κλείσιμο των σχολείων, η ίδια η κυβέρνηση μας έλεγε με κάθε βεβαιότητα πως τα παιδιά είναι "υγειονομικές βόμβες" και πως μεταδίδουν τον ιό πολύ εύκολα (φυσικά, τίποτε τέτοιο δεν είχε αποδειχτεί, απλά ήταν μια ακόμη θεωρία που διαψεύσθηκε μέσα σε λίγες μέρες). Όλο τον Απρίλιο, τα μίσθαρνα όργανα της κυβέρνησης στα ΜΜΕ και τα παπαγαλάκια της στα social media έπαιρναν εκείνη την μια περίπτωση παιδιού στο εκατομμύριο που έχασε την ζωή του από τον κορωνοϊο και μας την παρουσίαζαν σαν κανόνα για να μας τρομάξουν και να μας πείσουν να τηρήσουμε πιστά την καραντίνα. 

Και τώρα που αυτά τα fake news δεν εξυπηρετούν την νέα κυβερνητική πολιτική, τώρα που οι ίδιοι οι άνθρωποι της κυβέρνησης κάνουν στροφή 180 μοιρών και μας λένε ότι τα παιδιά κινδυνεύουν ελάχιστα και μεταδίδουν πολύ δύσκολα την ασθένεια, γιατί τους φαίνεται περίεργο που τόσοι Έλληνες είναι επιφυλακτικοί και δεν τους πιστεύουν;

Αυτές οι ορδές των φοβισμένων ανθρώπων, που δεν τολμούν να ξεμυτίσουν από τα σπίτια τους, που σήμερα αντιδρούν στο άνοιγμα των σχολείων και αύριο θα φωνάζουν ενάντια σε κάθε επιστροφή στην κανονικότητα, είναι δημιούργημα της κυβέρνησης και της αδίστακτης προπαγάνδας της. Θερίζουν ό,τι έσπειραν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail