Μα αν ο ιερέας δεν πίστευε στη Θεία Κοινωνία, δε θα ήταν ιερέας

Μαζί με την απώλεια της λογικής ήρθε και η απώλεια του σεβασμού. Τί άλλο παρά ασέβεια είναι η εντολή για επέμβαση του εισαγγελέα και η καταδίωξη του ιερέα λες και είναι κανένας εγκληματίας. Μα αν ο ιερέας δεν πίστευε στη Θεία Κοινωνία, δε θα ήταν ιερέας. Αν αυτό το απλό διαφεύγει της αντίληψης ανθρώπων που διαχειρίζονται πλέον πλήρως τις ζωές μας, πότε θα βγούμε, πόσο και πού θα πάμε, λυπάμαι αλλά οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να απομακρυνθούν, γιατί εκτός από ασεβείς είναι και επικίνδυνοι.

Ελένη Παπαδοπούλου

Δεν ξέρω πώς μεγάλωσε ο Χαρδαλιάς, τί παραστάσεις έχει, τί μόρφωση, αλλά εγώ βλέπω έναν ασεβή και θρασύ άνθρωπο, που μόλις πήρε υπέρμετρη εξουσία αδυνατεί να την διαχειριστεί αρχικά σε προσωπικό επίπεδο και σε δεύτερη φάση σε κοινωνικό.

Οι εντολές που εκδίδει πάσχουν λογικής, αποκλείει δρόμους για κάποιες ώρες της ημέρας, ολόκληρα Σαββατοκύριακα, χωρίς καμία λογική, χωρίς να σκέφτεται ότι αυτοί που απλώνονται σε ένα μεγάλο χώρο σε ένα 12ωρο θα στριμωχτούν εκεί σε ένα 4ωρο, με προφανώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκει, φωνάζει λες και μιλάει στο τετράποδο του, κυνηγάει ιερείς για αυτόφωρο, απειλεί. Συγγνώμη πού ζω; Σε ποιά κοινωνία κανίβαλων με φύλαρχους; Ο κύριος δεν είναι δήμαρχος στον Βυρωνα πλέον, να το αντιληφθεί.

Λυπάμαι, αλλά όταν δίνουμε τέτοιες εξουσίες ελέγχουμε πρώτα αν αυτός που τις έχει μπορεί να τις διαχειριστεί.

Δε θα σταθώ στα ούτως ή άλλως πλέον υπερβολικά μέτρα, ούτε στο ανόητο και μακάβριο πλέον απογευματινό ενημερωτικό πάνελ. Θα σταθώ στο παράδειγμα που δινει στην κοινωνία μία τέτοια συμπεριφορά. Τί κοινωνία θέλουν μπορούν να μας πουν; Μια κοινωνία που δε θα σέβεται τίποτα και κανένα, μία κοινωνία που θα ζει χαπακωμένη σε τέσσερις τοίχους και θα κυκλοφορεί σαν ζόμπι, μία κοινωνία φτωχών και εξαθλιωμένων, μία κοινωνία φοβισμένων ηλίθιων ρουφιάνων που θα καταδίδουν τον γείτονα τους που βγήκε βόλτα; Ανθρώπους σαν τον Χαρδαλιά για πρότυπα, ανθρώπους που δεν σέβονται τίποτα; Πώς είναι δυνατό να εξαπολύεις αστυνομική καταδίωξη εναντίον ενός ιερέα; Για να μην πω για τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά με την ανοχή που δείχνουν σε κόσμο που βρίσκεται παράνομα στη χώρα.

Κάτι πάει πολύ λάθος εδώ και καιρό. Πολύ μα πάρα πολύ λάθος και δεν βλέπω και καμία διάθεση βελτίωσης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail