Ο ιός είναι εκεί έξω: Ή το παίρνεις απόφαση και συνεχίζεις να ζεις ή...

NickyPe / pixabay
Μελέτες για το πότε και πώς πρέπει να γίνει άρση των μέτρων διαβάζω συνέχεια. Μελέτες για το τί στοιχίζει γενικότερα το lockdown κάθε μέρα που περνάει δεν διαβάζω καθόλου. Οπως δεν διαβάζω και κανένα σχέδιο για το πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση το τσουνάμι των λουκέτων και της φτώχειας που έρχεται για πολύ κόσμο.

Κάποιοι νομίζουν ότι δε θα υπάρξουν άνθρωποι που θα μείνουν άστεγοι λογω ανεργίας/χρεοκοπίας, αυτοκτονίες λόγω ανεργίας/χρεοκοπίας, θάνατοι, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για γιατρούς, νοσοκομεία χωρίς υποδομές, επιπτώσεις δηλαδή στην υγεία των ανθρώπων, πέραν του κορονοϊού.
Κάποιοι νομίζουν ότι τα lockdown δεν κοστίζει.

Κάποιοι άλλοι ακόμη χειρότερα νομίζουν ότι με τα lockdown θα εξαφανιζόταν ο κορονοϊός.
Ο ιός είναι εκεί έξω, όπως είναι και κανα εκατομμύριο ακόμη ασθένειες. Ή το παίρνεις απόφαση και συνεχίζεις να ζεις ή κλειδώσου στην ντουλάπα και περίμενε να πεθάνεις απο την πείνα.

Δρ Ελένη Παπαδοπούλου
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail