Ο Χαφτάρ στέλνει μεγάλο αριθμό ενισχύσεων στην Τρίπολη για την τελική νίκη

Freepen.gr - Η Υπηρεσία Στρατιωτικών Πληροφοριών του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, υπό την ηγεσία του Khalifa Hafter, ανακοίνωσε το Σάββατο την αποστολή νέων στρατιωτικών δυνάμεων για να συμμετάσχουν στην επίθεση στους άξονες της πρωτεύουσας της Λιβύης στην Τρίπολη.

Η Υπηρεσία δήλωσε σε δελτίο Τύπου ότι το "Τάγμα της Θύελλας της Γενικής Διοίκησης" έστειλε τις ενισχύσεις του στο μέτωπο της Τρίπολης για μια τελική προώθηση ώστε να καταλάβει τη στρατηγική πόλη.

Εν τω μεταξύ, το Σαββατοκύριακο, οι δυνάμεις της κυβέρνησης της Εθνικής Συμφωνίας (GNA) της Τρίπολης δήλωσαν ότι πραγματοποίησαν επιδρομή στην αεροπορική βάση Al-Watiya την Παρασκευή, με αποτέλεσμα την καταστροφή ενός φορτηγού που μετέφερε υλικοτεχνικές προμήθειες.

Λίγο μετά τον ισχυρισμό αυτό, ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι οι αεροπορικές άμυνες είχαν καταρρίψει δύο μη επανδρωμένα τουρκικά αεροπλάνα κοντά στις πόλεις Tarhuna και Al-Aziziah.

Άραγε θα καταφέρουν οι δυνάμεις του Haftar μετά από σχεδόν ένα χρόνο, όταν ξεκίνησε η επιχείρηση στην Τρίπολη, να καταλάβουν την πόλη και να τελειώσουν τον πόλεμο;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail