Περισσότεροι μετανάστες στην Ελλάδα, πιο πολλά κέρδη για την Τουρκία


Είναι γνωστή η αρχή στις πωλήσεις, ότι για να πουλήσεις κάτι πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις την ανάγκη γι αυτό (δείτε την ταινία με τον Di Caprio «The Wolf of Wall Street», όπου για να πουλήσει ένα στυλό δίνει πρώτα το χαρτί).

υποναυάρχου ε.α.
προέδρου Κοινωνίας Αξιών

Αυτό ακριβώς κάνει και η Τουρκία!

Για να πουλήσει τους οικίσκους που φτάχνουν οι εταιρείες της για καταλύματα στα κέντρα μεταναστών, δημιουργεί πρώτα την ανάγκη! Μας στέλνει φουρνιές μεταναστών!

Κι έτσι το κύκλωμα έχει έσοδα από 4 μεριές:

- από τα χρήματα που πληρώνουν οι μετανάστες για να μεταφερθούν παράνομα στην χώρα μας,
- από τα χρήματα που παίρνουν από την ΕΕ, για να τους ελέγξει υποτίθεται είτε να πάρει πίσω μερικούς από αυτούς,
- από τις πωλήσεις βαρκών και μηχανών για να περάσουν απέναντι,
- και από τις πωλήσεις οικίσκων για να τους στεγάσουμε.

Πολύ ωραίο ανατολίτικο παζάρι, το οποίο αφελώς εξυπηρετούμε αγοράζοντας τους οικίσκους της εταιρείας ALΤAN για τo κέντρο φιλοξενίας στην Σάμο. (haegaio.blogspot.com - freepen.gr)

Δηλαδή δεν υπάρχουν Ελληνικές εταιρείες ή ευρωπαϊκές τουλάχιστον, για να προμηθευθούμε τους οικίσκους από εκεί;

Στις προτάσεις που είχαμε υποβάλλει στις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ (πρόσφατα), προτείναμε να υπάρξει συγκεκριμένη τυποποίηση των οικίσκων (όπως και της διαμόρφωσης των κέντρων, με συγκεκριμένες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και να γίνεται διαγωνισμός από την ΕΕ.
Είναι πολύ πιθανόν η ΕΕ, για να κάνει τα χατίρια του Ερντογάν, να του δίνει από την πίσω πόρτα ανταποδοτικά οφέλη κι εμείς να το έχουμε δεχθεί.

Δεν μένει παρά να του πληρώνουν και τις βάρκες και τις μηχανές, για να μας στέλνει περισσότερους και να παραγγέλνουμε περισσότερα, εις βάρος φυσικά δικό μας.

Το θέμα χρήζει άμεσης απάντησης από την κυβέρνηση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail