Νεαρός στην Ολλανδία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από δράστη που έχει ζητήσει άσυλο

Freepen.gr - Ένας Σουδανός που έχει αιτηθεί για άσυλο συνελήφθη το Σαββατοκύριακο για δολοφονία ενός 18χρονου ολλανδού  με μαχαίρι στο δήμο Oss, στο Heesch της Ολλανδίας.

Η δολοφονία έλαβε χώρα την Κυριακή το πρωί περίπου στις 8 π.μ. όταν ένας 25χρονος Σουδανός άνδρας επιτέθηκε και μαχαίρωσε το θύμα, Ρικ βαν ντε Ρακτ, με ένα μαχαίρι ενώ έκανε ποδήλατο πηγαίνοντας στη δουλειά, αναφέρει η ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf.

Λίγα λεπτά μετά την παράλογη επίθεση, το άψυχο σώμα του Ρικ βαν ντε Ρακ ανακαλύφθηκε από έναν περαστικό. Από εκεί δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για τους αστυνομικούς να εντοπίσουν τον δράστη και να τον συλλάβουν. Ο 25χρονος, ο οποίος έχει αιτηθεί για άσυλο και ζει στη Heesch, λέγεται ότι βρέθηκε από τις αρχές σε «κατάσταση σύγχυσης» με το όπλο δολοφονίας ακόμα στην τσέπη του.

Προφανώς, ο ύποπτος δεν ήταν ξένος για την αστυνομία, καθώς είχε προκαλέσει προβλήματα στην περιοχή πριν. Αμέσως πριν ή μετά τη δολοφονία του νεαρού, λέγεται ότι επιτέθηκε σε μια νεαρή γυναίκα που κατάφερε ευτυχώς να δραπετεύσει.

Η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά μάρτυρες και πληροφορίες για το συμβάν, ενώ οι αρχές δεν έχουν αποκλείσει τρομοκρατικό κίνητρο

Ο Σουδανός είναι ο δεύτερος μετανάστης που συνελήφθη ως ύποπτος δολοφονίας φέτος στις Κάτω Χώρες. Το Μάρτιο, ένας μετανάστης από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο συνελήφθη στο Έχτ για τη δολοφονία του Φρανκ Σριγιάν, 56χρονου Ολλανδού από τον Μποξμέρ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail