Ο Αντώναρος προειδοποιεί τον Μητσοτάκη να μη χαίρεται και πολύ

Μια προειδοποίηση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη απευθύνει ο Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνοντας πως μια νίκη δεν φέρνει αναγκαστικά και νίκη στις εκλογές. Ειδικά όταν όπως όλα δείχνουν ακολουθεί ένα σκοτεινότατο οικονομικό μέλλον μέσα στο γερμανικό ευρωβάλτο:

Με ενδιαφέρει πολύ (μεταξυ των άλλων) η σύγχρονη ευρωπαική ιστορία. Είμαι μεγάλος θαυμαστής της προσωπικότητας του Ουίνστον Τσώρτσιλ έχοντας διαβάσει πάνω απο 30 βιβλία για τον ίδιο.

Εχει ενδιαφέρον ότι το ονομα του γινεται πρόσφατα σημείο αναφοράς στα καθ' ημάς.

Καλό είναι να θυμόμαστε τα πάντα σχετικά με την άνοδο και την πτώση αυτού του σπουδαίου πολιτικού. Είχε εξασφαλίσει στη Μεγάλη Βρετανία με την αποφασιστικότητα του και τη μαχητικότητα του τη νίκη στο Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Δυό μήνες όμως μετά το τέλος του πολέμου τον Μάιο 1945 έχασε τις εκλογές τους Ιουλίου και την εξουσία. Απο τον μάλλον άχρωμο Εργατικό αντίπαλο του Ατλη, με τον οποίον είχε συγκυβερνησει. Οι Βρετανοί είχαν κουρασθεί απο τον πόλεμο και τις συνέπειες του.

Επανήλθε ως πρωθυπουργός πέντε χρόνια αργότερα, υπέργηρος (για την εποχή εκείνη) και κουρασμένος.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail