Διαλύουν την οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα: Μας θέλουν το Μπαγκλαντές της Ευρώπης

mdarif81 / pixabay
Διαλύουν την οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα στη χώρα. Mας υποχρεώνουν να αγοράσουμε μάσκες ενώ πριν μας έλεγαν ότι ήταν άχρηστες. Ας μας πουν λοιπόν πόσα κρούσματα υπήρχαν σε μέρη οπως τα σούπερ μάρκετ όταν η χρήση της μάσκας δεν ήταν υποχρεωτική και υπήρχε αρκετός κόσμος.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ. Βαλκανικού Πολιτισμού

Αφήνω στην άκρη τις υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες στην Ελλάδα και το τι θα σημαίνει να κυκλοφορούμε στα μέσα του καλοκαιριού με μάσκες που ένα μεγάλο κομμάτι δεν τις βάζει σωστά.

Υπήρξαν άνθρωποι που έκλεισαν τα μάτια στις αντιφάσεις του Τσιοδρα και της ομάδας του. Πόσο επιφανειακοί είστε! Έκλαιγαν για τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας, την ίδια ώρα που νομοθετούσαν εργασιακό μεσαίωνα.

Υπήρξαν άνθρωποι που θεώρησαν ότι η κυβέρνηση που πετσοκόψε τις συντάξεις των ηλικιωμένων Ελλήνων, πρόκειται για τα ίδια μνημονιακα στελέχη, την έπιασε ο πόνος για την υγεία τους!

Ποτέ δε θα γινόμασταν Βόρεια Ιταλία ούτε η Νότια έγινε εξαιτίας όσων έφαγαν προπαγάνδα των μέσων. Η καταστροφή είναι μπροστά μας.

Παρεμπιπτόντως οι φιλελε απεχθάνονται τον ελεύθερο επαγγελματία καθώς ονειρεύονται μια χώρα με φτηνό εργατικό δυναμικό. Θέλουν να κάνουν τη χώρα το Μπαγκλαντές της Ευρώπης. Ο ελεύθερος επαγγελματίας χρειάζεται την εσωτερική κατανάλωση, ο ολιγαρχης όχι. Η έλλειψη κριτικής σκέψης της μάζας έδωσε στους φιλελε την ευκαιρία να ζήσουν το όνειρό τους.

Α! Και να μην ξεχνάμε η κυκλοφορία μετά τις μεταμεσονύχτιες ώρες δε συνίσταται γιατί ο ιός προτιμάει τις βραδινές ώρες. Γνωστό αυτό!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail