Οι βασιβαζούκοι του Ερντογάν σκότωσαν κυριολεκτικά στο ξύλο βόσκο στην Αφρίν

Freepen.gr - Αναφορές για περαιτέρω επιθέσεις από τις δυνάμεις κατοχής εναντίον κατοίκων της κατεχόμενης περιοχής τhw Αφρίν έρχονται σχεδόν καθημερινά στο φως όπως σημειώνει το κουρδικό πρακτορείο ANF NEWS.

Την Τετάρτη, ο 74χρονος Ali Ehmed υπέκυψε στα τραύματά του ύστερα από ξυλοδαρμό. Ο άτυχος άνδρας έβοσκε τα πρόβατά του κοντά στην πατρίδα του Meydankê, όταν το ξυλοκόπησαν μισθοφόροι της Ταξιαρχίας Σουλτάνου Μουράτ και στη συνέχεια πέθανε στο νοσοκομείο της Αφρίν.

Ο Ali Ehmed είναι ο δεύτερος άμαχος που δολοφονείται αυτήν την εβδομάδα από τις δυνάμεις κατοχής στην Afrin. Δύο ημέρες νωρίτερα, ο  Fatme Kene, επίσης 74 ετών, σκοτώθηκε σε επίθεση από φιλότουρκους ισλαμιστές μισθοφόρους.

Η Ταξιαρχία του Σουλτάνου Μουράτ αποτελείται από Τούρκους δεξιούς εξτρεμιστές και ισλαμιστές και ιδρύθηκε υπό την καθοδήγηση της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας MIT, καταλήγει το δημοσίευμα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail