Πούτιν: Ο Μανώλης Γλέζος θα μείνει στις καρδιές των Ρώσων πολιτών

Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν εξέφρασε τα συλλυπητήρια για την απώλεια του Ήρωα της Εθνικής Αντίστασης Μανώλη Γλέζου.

"ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ
ΚΥΡΙΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Μόσχα, Κρεμλίνο
1 Απριλίου 2020

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Δεχθείτε παρακαλώ τα βαθιά συλλυπητήρια για την απώλεια του εξέχοντος πολιτικού και κοινωνικού παράγοντα της Ελλάδας, Ήρωα της Εθνικής Αντίστασης Μανώλη Γλέζου.

Ο Μανώλης Γλέζος ήταν ένας πραγματικός φίλος της χώρας μας, υποστηρικτής – βάσει αρχών – της ενίσχυσης της αμοιβαία επωφελούς ρώσο-ελληνικής συνεργασίας.

Συνέβαλε προσωπικά τα μέγιστα στον αγώνα κατά της διαστρέβλωσης της ιστορίας, της λεγόμενης αθώωσης των Ναζί και των δωσίλογών τους. Η καλή μνήμη για αυτόν θα μείνει στις καρδιές των Ρώσων πολιτών.

Παρακαλώ να μεταφέρετε τα λόγια της ειλικρινούς συμπόνιας και της υποστήριξης στους συγγενείς και τους οικείους του εκλιπόντος.

Μετά τιμής,
ΒΛ.ΠΟΥΤΙΝ"
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail