Τα πιο ωραία λαϊκά, έξω από γραφεία πρωθυπουργικά τα είχαμε χορέψει!

Τα όσα συμβαίνουν με την περιφορά της κ. Πρωτοψάλτη θα ήταν αστεία, αλλά δεν είναι. Κι ενώ κανείς δεν έψεξε τη δημοφιλή τραγουδίστρια, για κάποιον λόγο βγαίνει μπροστά συγκεντρώνοντας τα φώτα της προσοχής. Αφού πρώτα μίλησε για δηλητήριο, έτσι φαίνεται ερμηνεύεται η κριτική, έκανε ακόμη ένα σφάλμα.

Του Στρατή Μαζίδη

«Θέλω να ξεκαθαρίσω, όταν κατεβήκαμε και περάσαμε την Ηρώδου Αττικού δεν ήταν προγραμματισμένο. Η διαδρομή ήταν προκαθορισμένη, δεν την ήξερε κανείς σχεδόν, εγώ την έμαθα τελευταία στιγμή γιατί δεν έπρεπε να τη δημοσιοποιήσουμε για να μην μαζευτεί κόσμος. Το φορτηγό δεν σταματούσε πουθενά πέρα από κάποια φανάρια. Όταν ήμασταν στην περιοχή του Κολωνακίου, πήρε ο πρωθυπουργός τον δήμαρχο και τον ρώτησε ‘πώς πάει, πώς είμαστε [...]Λέει ‘γιατί δεν περνάτε από το Μαξίμου να σας χαιρετίσω και να σας ευχαριστήσω κι εγώ’ οπότε έκανε αλλαγή πορείας το φορτηγό, περάσαμε από το Μαξίμου. Αισθάνθηκα πιεσμένη όταν είδα τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους μαζεμένους σχεδόν γύρω από τον πρωθυπουργό» διαβάζουμε στο in.gr ότι δήλωσε η γνωστή ερμηνεύτρια.

Η πραγματικότητα όμως τη διαψεύδει. Η ίδια μπορεί πράγματι να μη γνώριζε, όπως ισχυρίζεται, ωστόσο έτσι....τυχαία σε μια περιφερόμενη συναυλία που διοργάνωσε ο ανηψιός πήρε ξαφνικά τηλέφωνο ο...θείος και είπε δεν έρχεστε κι από δω; Λες και είμαστε σπίτι μας μαζεμένοι μια παρέα και τηλεφωνούμε σε 1-2 ακόμη να έρθουν να αράξουμε; Και πάλι όλως...τυχαίως ήταν στο σημείο και 20-30-40 φωτορεπόρτερς, δημοσιογράφοι και εικονολήπτες;

Συγγνώμη αλλά πιο εύκολα θα πιστέψω ότι υπάρχει βενζινάδικο στα σύννεφα παρά αυτό.

Εν προκειμένω αποδείχθηκε ότι οι νόμοι και οι περιορισμοί είναι για τους κοινούς θνητούς. Βγάζεις την Παναγία; Πρόστιμο. Φορτώνεις τέσσερις και τραγουδάς, έστω τυχαία μπροστά στον πρωθυπουργό και τα ΜΜΕ; Χειροκροτήματα. 

Αν η κ. Πρωτοψάλτη συμμετείχε αφιλοκερδώς και αφού το έκανε με την καρδιά της για τους Αθηναίους που είναι κλεισμένοι σπίτια τους, θα ήταν καλύτερα στο άκουσμα του "δεν περνάτε κι από εδώ" να έθετε βέτο. Οι όποιοι κάτοικοι της εκεί περιοχής βιώνουν πολύ διαφορετικά τις απαγορεύσεις από τον κάτοικο ενός ημιυπογείου στον Κολωνό, τα Πατήσια και την Κυψέλη.

Συμπέρασμα; Τα πιο ωραία λαϊκά, έξω από γραφεία πρωθυπουργικά τα είχαμε χορέψει! Όχι λάθος! Τα είχανε!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail