Σκοτώνουν ο ένας τον άλλο οι μισθοφόροι της Τουρκίας στη Ρας Αλ Αϊν της Συρίας

An explosion at a checkpoint by the Turkish-backed group Ahrar Al-Sharqiya in the Mabrouka village in the eastern countryside of Ras al-Ain town, Syria, April 5, 2020. (Photo: SDF social media)
Freepen.gr - Τουλάχιστον 8 ισλαμιστές σκοτώθηκαν και αρκετοί τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις μεταξύ δύο ένοπλων ομάδων που υποστηρίζονται από την Τουρκία στη βορειοανατολική πόλη της Ρας Αλ Αϊν [Σερεκανίγιε] της Συρίας στα σύνορα με την Τουρκία, ανέφεραν τοπικές πηγές την Κυριακή στο kurdistan24.net.

"Οι συγκρούσεις κράτησαν ώρες στον κεντρικό δρόμο της πόλης και σε μια γειτονιά κοντά στα τουρκικά σύνορα ανάμεσα σε δύο ένοπλες ομάδες κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης για τη μοιρασιά αποθηκών και καταστημάτων που άφησαν οι ιδιοκτήτες τους που εγκατέλειψαν την πόλη μετά την τουρκική εισβολή τον Οκτώβριο", δήλωσε ένας Σύριος εργάτης με τον όρο της ανωνυμίας για λόγους ασφαλείας στο Κουρδιστάν 24.

Ο Ιμπραήμ πρόσθεσε ότι περνούσε από τον κεντρικό δρόμο της πόλης όταν ξέσπασαν οι συγκρούσεις. "Θα σκοτωνόμουν αλλά κατάφερα να κρυφτώ σε ένα κατάστημα για ώρες μέχρι να σταματήσουν οι συγκρούσεις".

Οι συγκρούσεις με ελαφρά όπλα είχαν ως αποτέλεσμα θανάτους και τραυματισμούς μεταξύ των δύο πλευρών, συμπεριλαμβανομένων των αμάχων, χωρίς την παρέμβαση των τουρκικών δυνάμεων που συνήθως είναι παρούσες στην πόλη, ανέφερε την Κυριακή το North Press Agency.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail