Ο ιπτάμενος παπά-Χριστόφορος από τη Χίο: οι πόρτες των Εκκλησιών δεν κλείνουν, αν θέλουν ας το κάνουν οι Αστυνομικοί

"Οι Νόμοι του Θεού είναι πάνω από τους Νόμους της Πολιτείας αλλά και η απόφαση της Ιεράς Συνόδου πάρθηκε από «Αγίους» τα εισαγωγικά δικά μου, που έπρεπε να υπερασπιστούν την πίστη μας και δεν το έκαναν και το λέω αυτό ευθαρσώς και εις γνώσιν των συνεπειών" δήλωσε ο γνωστός και αγαπητός στο πανελλήνιο,  πατέρας Χριστοφόρος Γουρλής, που συνηθίζει να βγαίνει πετώντας από την ωραία πύλη κατά την πρώτη Ανάσταση.

Ο παπά Χριστόφορος όπως αναφέρει το alithia.gr όχι μόνο κτύπησε κανονικά τις καμπάνες του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Χίου, τον οποίο υπηρετεί, αλλά κράτησε και ανοικτές τις πόρτες, για όποιους πιστούς ήθελαν να παρακολουθήσουν την Λειτουργία του Επιταφίου θρήνου.

Τον ίδιο έκανε και το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, όπου όποιος πιστός ήθελε κοινωνούσε.

«Δεν καλώ κανέναν στην Εκκλησία είπε, δεν διώχνω κανέναν, οι πόρτες των Εκκλησιών δεν κλείνουν, αν θέλουν ας το κάνουν οι Αστυνομικοί».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail