Οι βασιβαζούκοι του Ερντογάν σκοτώνονται μεταξύ τους στη βορειοανατολική Συρία

Freepen.gr - Οι υποστηριζόμενοι από την Τουρκία μαχητές συγκρούστηκαν μεταξύ τους στη βορειοανατολική περιοχή της Συρίας την Κυριακή, ανέφεραν ντόπιοι από την επαρχία της Al-Hasakah όπως σημειώνει το almasdarnews.

Σύμφωνα με τις αναφορές, οι μισθοφόροι από το λεγόμενο «Συριακό Εθνικό Στρατό» (SNA) άνοιξαν πυρ μεταξύ τους κοντά στην παραμεθόρια πόλη του Ras Al-‘Ayn [Σερεκανίγιε].

Οι δύο φατρίες του SNA, οι οποίες ταυτοποιήθηκαν ως Ahrar Al-Sharqiyah και η 20η Διεύθυνση, αντάλλαξαν πυράν για σύντομο χρονικό διάστημα προτού αναγκαστούν να διαλυθούν.

Ο λόγος για τις συγκρούσεις της Κυριακής μεταξύ των δύο εξτρεμιστικών ομάδων είναι άγνωστος. Ωστόσο, αυτές οι συγκρούσεις έχουν γίνει πιο διαδεδομένες στη βορειοανατολική Συρία πρόσφατα.

Στο παρελθόν, αυτές οι φατρίες πολεμούσαν για λεηλασίες, σημεία ελέγχου και αυθαίρετες συλλήψεις. Αυτό κατέληγε πάντα σε συγκρούσεις μεταξύ των τρομοκρατικών ομάδων και παρέμβαση του τουρκικού στρατού.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail