Οι Χριστιανοί στο πλευρό του παπα-Χριστόφορου, θέλουν να καλύψουν πρόστιμο και δικαστικά έξοδα

Freepen.gr - Οι Χριστιανοί φαίνεται ότι δεν σκοπεύουν να αφήσουν μόνο του τον πατέρα Χριστόφορο Γουρλή από τη Χίο, ούτε θα ξεχαστούν από τη δικάσιμο του...Δεκεμβρίου, αν δεν πάρει αναβολή ως συνήθως.

Δημοσιεύουμε απόσπασμα μηνύματος φίλου αναγνώστη μας από τη Χίο σχετικά με την αυθόρμητη αντίδραση - ανταπόκριση των Χριστιανών εντός και εκτός του νησιού:

Πλήθος συμπατριωτών μου Χίων αλλά και εκτός της νήσου, με τους οποίους επικοινώνησα εξ' αφορμής αυτών των Αγίων Ημερών μου εξέφρασαν την ευγενήν τους αυθόρμητη βούληση για προσφορά χρημάτων, ώστε να καλυφθούν τα όποια δικαστικά έξοδα καθώς και η δαπάνη του κρατικού προστίμου.

Αν κάποιοι εννοούν έστω και λίγο τις ευχές και την πίστη που λένε ότι ως Χριστιανοί [που δηλώνουν], ιδού ευκαιρία να το αποδείξουν. Δεν είναι αργά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail