Άλλο ένα κουρδικό..."γλέντι" στη νοτιοανατολική Τουρκία

Freepen.gr - Το Γραφείο Τύπου των Λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων (HPG) δημοσίευσε μια δήλωση που περιγράφει λεπτομερώς μια ανταρτική δράση στην επαρχία Σιρνάκ στο Βόρειο Κουρδιστάν [νοτιο - ανατολική Τουρκία] και τις πρόσφατες αεροπορικές επιθέσεις του τουρκικού στρατού στις αμυντικές ζώνες της Medya στο Νότιο Κουρδιστάν.

Σύμφωνα με τη δήλωση, αντάρτες στόχευσαν ένα τουρκικό στρατόπεδο στα βουνά Cudi που βρίσκονται ανάμεσα στους λόφους Bêspin και Çelê Xwişk û Bira στις 28 Απριλίου. Ενώ οι θέσεις και τα καταφύγια του τουρκικού στρατού χτυπήθηκαν αποτελεσματικά, ο αριθμός των νεκρών ή των τραυματιών δεν μπορούσε να αποσαφηνιστεί. 

Μετά την εκκένωση των θυμάτων από την περιοχή με ελικόπτερα, ο τουρκικός στρατός βομβάρδισε τυχαία τη γύρω περιοχή, αλλά η HPG δεν υπέστη καμία απώλεια.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail