Πόσες φορές ακόμη ο Πέτσας θα πει ότι το Πάσχα δε θα πάμε στις εκκλησίες μας;

Εκτός του υφυπουργού Π.Π. και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν σταματά να λέει διαρκώς ότι φέτος το Πάσχα θα είναι διαφορετικό. Τι νόημα έχει να επαναλαμβάνει κανείς κάθε λίγο τα ίδια πράγματα; Ακολουθούν επίμαχα σημεία από τις ενημερώσεις των πολιτικών συντακτών δίχως να περιλάβουμε αντίστοιχες αναφορές σε συνεντεύξεις του:

9-4-2020: Σε ό,τι αφορά τις ημέρες του Πάσχα, τη μεγάλη γιορτή του Χριστιανισμού και του Ελληνισμού, φέτος θα είναι διαφορετικό. Δεν θα πάμε στα χωριά μας, δεν θα ψήσουμε στις αυλές μας, δεν θα πάμε στις Εκκλησιές μας. Ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, έτσι ώστε του χρόνου να γιορτάσουμε, όλοι μαζί, τα ήθη και τα έθιμα της παράδοσής μας. Μένουμε σπίτι, βγαίνουμε νικητές.

6-4-2020: Σε ό,τι αφορά τις ημέρες του Πάσχα, τη μεγάλη γιορτή του Χριστιανισμού και του Ελληνισμού, όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι φέτος θα είναι διαφορετικό. Δεν θα πάμε στα χωριά μας, δεν θα ψήσουμε στις αυλές μας, δεν θα πάμε στις Εκκλησιές μας. Ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, έτσι ώστε του χρόνου να γιορτάσουμε, όλοι μαζί, όπως πρέπει, τα ήθη και τα έθιμα της παράδοσής μας.

2-4-2020: Σε ό,τι αφορά την περίοδο του Πάσχα, έχουμε είδη πει ότι το Πάσχα φέτος θα είναι διαφορετικό:

-Δεν θα πάμε στα χωριά μας.
-Δεν θα ψήσουμε στις αυλές μας.
-Δεν θα πάμε στις εκκλησιές μας.

Θα το γιορτάσουμε μένοντας σπίτι και με Πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Φέτος ας σουβλίσουμε τον κορονοϊό, μένοντας σπίτι. Έχουμε μέρες και χρόνια να γιορτάζουμε. Καμία μέρα, όμως, δεν θα είναι η ίδια τα επόμενα χρόνια αν από την επιπολαιότητά μας χάσουμε έναν άνθρωπο που αγαπάμε!

30-3-2020: Καθημερινότητα, όμως είναι και η Θρησκεία, τα ήθη και τα έθιμα, οι παραδόσεις μας. Καθώς πλησιάζουμε το Πάσχα, αντιλαμβανόμαστε ότι φέτος είναι αλλιώς. Δεν είναι όπως κάθε χρόνο.

Γιατί φέτος:

– δεν θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό,
– δεν θα ψήσουμε τα αρνιά στις αυλές μας,
– δεν θα επισκεφθούμε τις Εκκλησιές μας.

Θα το γιορτάσουμε μένοντας σπίτι και με Πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Έχουμε μέρες και χρόνια να γιορτάζουμε. Καμία μέρα, όμως, δεν θα είναι η ίδια τα επόμενα χρόνια αν από την επιπολαιότητά μας χάσουμε έναν άνθρωπο που αγαπάμε! Μένουμε σπίτι!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail