Έλληνας από Τεργέστη: "Εργοδοσία κρατά ανοικτό οίκο ευγηρίας παρά τα κρούσματα - Φοβάμαι για τη ζωή μου"

Severinson / pixabay
Κραυγή αγωνίας στον 98.4 από Έλληνα φυσιοθεραπευτή, τον Χρήστο, σε οίκο ευγηρίας στην Τεργέστη της Ιταλίας, όπου παρά την εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοιού με νεκρούς, η εργοδοσία του οίκου δημιουργώντας μια εργασιακή "βόμβα", αντί για καραντίνα και τεστ, τους υποχρέωσε να εργάζονται κανονικά χωρίς αυτοαπομόνωση, προκειμένου να μην χαθούν οι πολύ υψηλές επιδοτήσεις από το κράτος, που λαμβάνουν αντίστοιχοι οίκοι ευγηρίας, κάτι που όπως είπε συνέβη σε όλη την Βόρειο Ιταλία και που εξηγεί εν πολλοίς και την εκατόμβη νεκρών με ηλικιωμένους Ιταλούς.

Φοβάμαι για την ζωή μου, είπε, στον 98.4 και παρότι έχω ανάγκη την εργασία, σήμερα θα παραιτηθώ ώστε να διαφυλάξω την υγεία μου και να μη γίνω κινητή "βόμβα" για άλλους συνανθρώπους μου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail