Άνοιγαν Ι.Χ. στο Λαύριο και μετά σαν...κύριοι πήγαιναν στα ΑΤΜ!

Από αστυνομικούς του Τ.Α. Λαυρεωτικής σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών (26, 27 και 36 ετών) για σύσταση συμμορίας και για διακεκριμένες κλοπές κατ' επάγγελμα, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί τους.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, οι ανωτέρω από τις αρχές Οκτωβρίου του έτους 2018 είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, δομημένη και με διαρκή δράση, με σκοπό τη διάπραξη κλοπών από σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Ως προς τον τρόπο δράσης, τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, μετέβαιναν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο παραλιακό μέτωπο της Λαυρεωτικής, όπου προέβαιναν σε διαρρήξεις σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, αφαιρώντας χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, τραπεζικές κάρτες και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Επιπλέον, σε ορισμένες περιπτώσεις πραγματοποιούσαν αναλήψεις χρηματικών ποσών από ΑΤΜ τράπεζας, κάνοντας χρήση των αφαιρεθέντων τραπεζικών καρτών.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί δώδεκα (12) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από σταθμευμένα οχήματα στην περιοχή της Λαυρεωτικής.

Επιπρόσθετα, οι ανωτέρω έχουν κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ο 27χρονος και ο 36χρονος είναι ήδη έγκλειστοι σε Κατάστημα Κράτησης, ενώ για τον 26χρονο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail