Ακούσατε καλά τι είπε ο Τσιόδρας για το Κρανίδι;

Κατά την ενημέρωση της 25ης Απριλίου για το νέο κορωνοϊό ο καθηγητής κ. Τσιόδρας συμπληρώνοντας την απάντησή του σε σχετική ερώτηση ανέφερε:

Έχει δίκιο η δημοσιογράφος. Δηλαδή το να αντιδράς άμεσα, στο Κρανίδι την ίδια μέρα πήγαμε με το που ενημερωθήκαμε για την περίπτωση του πολύ δύσκολου να ελεγχθεί πληθυσμού – πρέπει να το πω εδώ – με πολύ δύσκολες συνθήκες, με επιθέσεις εναντίον του προσωπικού του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, με απειλές για τη ζωή των ανθρώπων, με πράγματα τα οποία δεν λέγονται μπροστά στην κάμερα.

Και πήγαμε εκεί και μιλήσαμε μαζί τους, μιλήσαμε με τους εκπροσώπους τους, δώσαμε αγκώνα-αγκώνα, όπως λέω εγώ και ο Υπουργός. Και αγώνα την ίδια στιγμή να μας εμπιστευτούν, να τους δείξουμε ότι είμαστε μαζί.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail