Κούρδος λεβεντοπαππούς αφού γλύτωσε από τον καρκίνο, ξεπέρασε και τον κορωνοϊό

Freepen.gr - Ο ογδόνταχρονος Derviş Şahan από το χωριό Kötüre της επαρχίας Maraş που ζει στο Λονδίνο και η κατά ένα έτος νεώτερη σύζυγός του, Türkan Şahan, μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό και εισήχθησαν στο νοσοκομείο στις 15 Μαρτίου. Όπως αναφέρει το ANF μεταφέρθηκαν στην εντατική φροντίδα και δεν υπήρχαν ελπίδες για αυτούς.

Ο Derviş Şahan πολέμησε για πέντε χρόνια με τον καρκίνο του δέρματος και πέρυσι βγήκε νικητής. Η κατάσταση του Derviş Şahan ήταν ακόμα κρίσιμη, αλλά συνέχισε να αγωνίζεται για τη ζωή του στο νοσοκομείο και τελικά τα καλά νέα ήρθαν. Μετά από είκοσι μέρες βγήκε από το νοσοκομείο ενώ αν όλα πάνε καλά, σε δέκα ημέρες θα λάβει εξιτήριο και η σύζυγός του.

Ο Şahan είπε στο ANF ότι δεν πανικοβλήθηκε ποτέ και πάντα πίστευε ότι θα ιαθεί. «Όταν παρουσίασα βήχα και πυρετό, με πήγαν στο νοσοκομείο, ναι, είμαι μεγάλος, αλλά είμαι μαχητικός, είπα στον εαυτό μου ότι έπρεπε να αγωνιστώ και να αντισταθώ και να νικήσω και αυτή την ασθένεια. Μου έδωσαν φάρμακο, για λίγο δεν ήξερα ακριβώς τι μου έκανε, αλλά πίστευα, αν είσαι μολυσμένος με τον ιό, δεν πρέπει να χάσεις την πίστη σου».


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail