Όλη η Ελλάδα ένα χοτ σποτ


Ποιό είναι το ενδιαφέρον σε αυτό το μήνυμα του Υπουργού «Μετανάστευσης και ασύλου»; Μα φυσικά το ότι για πρώτη φορά παραδέχεται πως συνολικά έχουν 100.000 διαμένοντες σε «δομές φιλοξενίας»!

Έως τώρα τα «μάσαγαν» ή έβγαιναν διάφοροι κυβερνητικοί βουλευτές και έλεγαν ότι «θα είναι καμία 20αρια χιλιάδες στην ενδοχώρα. Γιατί μάλλον οι περισσότεροι έχουν φύγει». Να πάνε που άραγε, αφού οι τραπεζικές κάρτες που τους δίνουν ισχύουν μόνο στην Ελλάδα. Και φυσικά αν τους πιάσουν στην Ευρώπη μας τους στέλνουν πίσω λόγω «Δουβλίνου».

Στην πραγματικότητα είναι ήδη πάνω από 120.000 με βάση τα στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ. Τη δημιουργία χοτ σποτ 50.000 είχε ζητήσει στον Τσίπρα η Μέρκελ και είχε τρομάξει ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ. 120.000 διάσπαρτους στη χώρα που έχει γίνει ολόκληρη ένα χοτ σποτ πέτυχε η σημερινή κυβέρνηση που μετεκλογικά ανακάλυψε ποσό «χαίρεται που η χώρα γίνεται σιγά σιγά πολυπολιτισμική»!

Αναστάσιος Λαυρέντζος


 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail