90χρονη στο Βέλγιο αρνήθηκε τον αναπνευστήρα: "Είχα μια καλή ζωή, φυλάξτε τον για κάποιο νεώτερο"



Freepen.gr - Μια ηλικιωμένη γυναίκα πέθανε στο Βέλγιο μετά την άρνησή της να μπει σε αναπνευστήρα αφού είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Η Suzanne Hoylaerts, 90 ετών, από το Binkom, κοντά στο Lubbeek, αναφέρεται ότι έχει πει στους γιατρούς: «Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τεχνητή αναπνοή. Κρατήστε τη για νεότερους ασθενείς. Είχα ήδη μια καλή ζωή" αναφέρει η metro.co.uk.

Η Hoylaerts πήγε στο νοσοκομείο στις 20 Μαρτίου  αφότου η κατάστασή της επιδεινώθηκε όταν λόγω του Covid-19, υποφέροντας από έλλειψη όρεξης και δύσπνοια. Πέθανε δύο μέρες αργότερα στις 22 Μαρτίου. 

Η κόρη της,  Judith μίλησε στην ολλανδική εφημερίδα Het Laatste Nieuws: «Δεν μπόρεσα να της πω αντίο και δεν είχα καν την ευκαιρία να παρακολουθήσω την κηδεία της».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail