Τα άλλα θύματα που κανείς δε θα αναφέρει κάθε απόγευμα στις 6

ljcor / pixabay
Τα άλλα θύματα, οι γιαγιάδες και οι παππούδες που δε θα τα βγάζουν πέρα όταν μειωθεί η σύνταξη τους και δε θα έχουν πρόσβαση στα φάρμακα τους, κανείς δεν θα τα αναφέρει κάθε απόγευμα στις 6. 

Αυτοί που δε θα μπορούν να ταΐσουν τα παιδιά τους όταν χάσουν τις δουλειές τους. Οι ευπαθείς ομάδες που δε θα έουν πρόσβαση στα φάρμακά τους και δε θα μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα αλλά κανείς δε θα λέει πόσο πολύ στεναχωρήθηκε για αυτούς.

Ο τελικός λογαριασμός για το ποια στρατηγική ήταν πιο πετυχημένη θα φανεί όταν έρθει η οικονομική κρίση που δεν θα αφορά τους λίγους. Αυτοί μένουμε σπίτι σας λένε και τα δικά τους μαγαζιά είναι ανοικτά. Όχι δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά ανθρωπίνων ζωών μόνο που δε θα είναι σε απευθείας μετάδοση κάθε απόγευμα στις 6.

Μελίνα Κονταξή 
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail