Πέταξε το πουλάκι στο Περιστέρι: Τους έπιασαν με 25.700 λαθραία πακέτα τσιγάρα και καπνό

Συνελήφθησαν χθες (16-4-2020) το βράδυ στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, τρεις (3) αλλοδαποί για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα. 

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, αναφορικά με αλλοδαπούς που διακινούν παράνομα καπνικά προϊόντα στην περιοχή του Περιστερίου, χρησιμοποιώντας ως χώρο αποθήκευσης σταθμευμένο όχημα τύπου VAN, εντοπίσθηκαν οι ανωτέρω και κατόπιν αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή τους καθώς και εντός του οχήματος -25.700- πακέτα τσιγάρων και -1.190- πακέτα καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού. 

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail