Ο Ερντογάν απαγορεύει την κυκλοφορία σε άτομα κάτω των 20 ετών σε περιοχές καραντίνας

Freepen.gr - "Η απαγόρευση της κυκλοφορίας για άτομα ηλικίας κάτω των 20 ετών ξεκινά τα μεσάνυχτα", δήλωσε ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αργά την Παρασκευή, καθώς οι περιπτώσεις κορωνοϊού αυξήθηκαν κατά 2.786 σε 20.921 στην Τουρκία, ενώ 425 άνθρωποι κατέληξαν από την ασθένεια μέχρι στιγμής, σημειώνει η dailysabah.com.

"30 μητροπολιτικές επαρχίες sτην Τουρκία και η πόλη Zonguldak, όπου οι πνευμονικές ασθένειες είναι ευρέως διαδεδομένες, θα βρίσκονται σε καραντίνα ξεκινώντας από τα μεσάνυχτα", πρόσθεσε ο Ερντογάν.

Υπογραμμίζοντας τη σημασία της κοινωνικής απομάκρυνσης, ο Ερντογάν μίλησε για «κανόνα τριών βημάτων».

"Η κοινωνική αποστασιοποίηση πρέπει να είναι τουλάχιστον τρία βήματα, οι παραβάτες θα δέχονται πρόστιμα", δήλωσε ο Ερντογάν.

"Οι μάσκες προσώπου θα είναι υποχρεωτικές σε περιοχές όπου οι άνθρωποι βρίσκονται συλλογικά, συμπεριλαμβανομένων των σούπερ μάρκετ, των αγορών και των χώρων εργασίας", κατέληξε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail