Σε ιδανικούς στόχους της Αεράμυνας εξελίσσονται τα τουρκικά ΤΒ2: Άλλα δύο πάνε για σκραπ στη Λιβύη

Freepen.gr - Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης (LNA) κατέρριψε το Σάββατο δύο τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη TB2 πάνω από την Τρίπολη, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Στρατιωτικών Πληροφοριών του LNA.

Ένα από τα αεροσκάφη καταρρίφθηκε προσπαθώντας να στοχεύσει τις θέσεις των δυνάμεων του LNA στον άξονα al-Aziziya της νοτιοδυτικής Τρίπολης, πρόσθεσε η Διεύθυνση.

Η κατάρριψη του αεροσκάφους πραγματοποιήθηκε σε συνδυασμό με τη στόχευση ενός άλλου τουρκικού αεροσκάφους από τον LNA στο Tarhuna της νότιας Τρίπολης τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Το drone ήταν σε αποστολή επίθεσης στην πόλη, αλλά οι αεροπορικές άμυνες του LNA το κατέρριψαν, σύμφωνα με τη δήλωση.

Τα ΤΒ2 τόσο στη Λιβύη όσο και πρόσφατα στο Ιντλίμπ της Συρίας έχουν αποδειχθεί σε εξαιρετικούς στόχους για τις αντίπαλες αεράμυνες.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail