Αυτά τα νέα θέλουμε να μαθαίνουμε: Αποσωληνώθηκαν 17 άτομα στον Ευαγγελισμό

Freepen.gr - «Σήμερα ανακοινώνουμε 52 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 1.884, εκ των οποίων το 57% αφορά άνδρες. 509 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 708 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα» ανέφερε ο Σωτήρης Τσιόδρας και συνέχισε μεταξύ άλλων αναφέροντας και τα καλά νέα που θέλαμε να ακούσουμε:

84 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. Το 20% είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 77% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

14 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. Ζήτησα ενδεικτικά από τη Διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, την Αναστασία Κοτανίδου, και μου έστειλε σημείωμα ότι από 39 διασωληνωμένους έχουν αποσωληνωθεί οι 17, 4 έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο σήμερα και άλλοι 6 είναι πολύ καλά στην υγεία τους.

Αυτά είναι πολύ ενθαρρυντικά νέα από μια μεγάλη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στη χώρα μας και δείχνουν την ποιότητα της φροντίδας στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας της χώρας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail