Αντίστροφη μέτρηση για την εκεχειρία στο Ιντλίμπ: Μεγάλος αριθμός ενισχύσεων του SAA έφτασαν στην περιοχή

Freepen.gr - Ένας μεγάλος αριθμός ενισχύσεων από τον Αραβικό Στρατό της Συρίας (SAA) και τις Εθνικές Δυνάμεις Άμυνας έφτασαν στο Idlib τις τελευταίες 72 ώρες.

Σύμφωνα με μια πηγή του συριακού στρατού του almasdarnews, ο στρατός έστειλε αρκετές μονάδες ενισχύσεων από τις επαρχίες Hama και Latakia στο μέτωπο του Idlib, όπου θα αναμένουν εντολές για την επανέναρξη των επιχειρήσεων στην Jabal Al-Zawiya και την Ariha.

Μια πηγή νωρίτερα την εβδομάδα δήλωσε στο Al-Masdar ότι ο Συριακός Στρατός ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα επίθεση που θα επικεντρωθεί στο μέτωπο της Jisr Al-Shughour.

Ο Συριακός Στρατός θα κινηθεί προς βορρά από την περιοχή Jabal Al-Zawiya προς την περιοχή της Jisr Al-Shughour στη δυτική ύπαιθρο του Idlib.

Η Jisr Al-Shughour είναι μία από τις σημαντικότερες πόλεις που βρίσκεται κατά μήκος της στρατηγικής οδού M-4 (Aleppo-Latakia Highway).

Σε περίπτωση που οι τζιχαντιστές αρνηθούν να εγκαταλείψουν τον αυτοκινητόδρομο Μ-4 μέχρι το τέλος Μαρτίου, ο συριακός στρατός θα ξεκινήσει εκ νέου επιχειρήσει στην περιοχή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail