Ανατροπή στη Συρία! Ο SAA ξαναπήρε το Σαρακίμπ, αναφορές για νέο βομβαρδισμό τουρκικού κονβόι από ρωσικά αεροσκάφη

φωτο αρχείου του SAA
Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA), μαζί με τη Χεζμπολάχ, κατάφερε να επανακτήσει τη μεγάλη πόλη του Saraqib μετά από μια μέρα μάχης με τους τζιχαντιστές που υποστηρίζονται από την Τουρκία στο ανατολικό Idlib.

Εικόνες του SANA με τον στρατό στο Σαρακίμπ:



Υποστηριζόμενοι από ρωσικές αεροπορικές επιδρομές, ο Αραβικός Στρατός της Συρίας και η Χεζμπολάχ κατάφεραν να σπάσουν την κύρια γραμμή άμυνας των τρομοκρατών ενώ και νοτιότερα στο μέτωπο της Ζαβίγια ο Στρατός επανέκτησε εκ νέου τη Χαζαρίν.

Οι ρωσικοί βομβαρδισμοί πραγματοποιήθηκαν τόσο στο Σαρακίμπ όσο και στην πόλη της Σαρμίν περίπου 7χλμ βορειοδυτικά του Σαρακίμπ όπου σύμφωνα με τον Ιρανό αναλυτή, Babak Taghvaee και άλλους λογαριασμούς στο Twitter, τουρκικό κονβόι βομβαρδίστηκε από ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη ενώ τουρκικά ελικόπτερα [που ακούγονται στο βίντεο] μαζεύουν νεκρούς και τραυματίες. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση ως προς αυτό.

Οι επόμενες ώρες θα δείξουν αν μετά την 72 ωρών "εξαφάνιση" των Ρώσων, έχουμε μια ανασύνταξη και ανατροπή των σχεδίων των Τούρκων και των ισλαμιστών.











Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail