Βελόπουλος για μεταναστευτικό: pushback στα νησιά, τείχος στον Εβρο και τοποθέτηση αμυντικών ναρκών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΥΣΕΑ

Χρειάστηκαν δύο ημέρες για να αντιληφθεί η κυβέρνηση της Ν.Δ ότι η επίθεση από την Τουρκία συνιστά "ασύμμετρη απειλή" για τη χώρα μας, και να αναβαθμίσει το ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στον Έβρο και τα νησιά μας.

Η προσφυγή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα, καθώς Μέρκελ κι Ερντογάν "τα έχουν βρει " σε όλα!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επιμένει ότι το πρόβλημα των λαθροεισβολέων είναι ζήτημα ελληνικό, εθνικό, ζήτημα εθνικής ασφάλειας! Κι επιτέλους, η Ν.Δ πρέπει να ακούσει τις προτάσεις μας για να αντιμετωπίσει ριζικά το πρόβλημα: πλήρης σφράγιση συνόρων, επιβολή pushback στα νησιά, χτίσιμο τείχους στον Έβρο, κλείσιμο τελωνείου των Κήπων, ώστε να μην περνούν φορτηγά με τουρκικά εμπορεύματα, τοποθέτηση αμυντικών ναρκών!

Στην κρίσιμη αυτή στιγμή για την Ελλάδα, ο Πρωθυπουργός οφείλει να συγκαλέσει Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, ώστε όλοι ενωμένοι να απαντήσουμε στον υβριδικό πόλεμο που μας κήρυξε ο Ερντογάν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail