Τι δεν έδειξε ο Ερντογάν στην τουρκική βουλή

Χθες ο Ερντογάν σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα έδειξε σκηνές από τα επεισόδια στον Έβρο με πολλές από τις σκηνές σκηνοθετημένες για να δείξει πόσο κακοί είναι οι Έλληνες.


Τέλος έδειξε το βίντεο της επίθεσης του τουρκικού διασωστικού σκάφους εναντίον του Ελληνικού περιπολικού σκάφους Λ.Σ.618. Αυτό το έδειξε σαν μια ένδειξη μαγκιάς και να πείσει του Τούρκους βουλευτές ότι όποιοι μπαίνουν στα τουρκικά χωρικά ύδατα θα έχουν αυτή την τύχη.

Αυτό που δεν τους έδειξε όμως είναι πόσο παράνομοι ήταν το πλήρωμα του τούρκικου διασωστικού σκάφους το οποίο έκανε την επίθεση ενταντίον του ελληνικού εντός των Ελληνικών χωρικών υδάτων.

Αυτή είναι η εικόνα του ραντάρ του τούρκικου σκάφους που δείχνει το βίντεο για εκατοστά του δευτερολέπτου. Είναι ορατή η πορεία του σκάφους (διακεκομμένη γραμμή) και η θέση του την ώρα της επίθεσης εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail