Ο Συριακός Στρατός στέλνει ενισχύσεις στο Idlib, καθώς η Μόσχα του αναπλήρωσε τα χαμένα...καλούδια

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός απέστειλε το βράδυ της Κυριακής μια μεγάλη συνοδεία ενισχύσεων στο Idlib μετά από μια σειρά επιθέσεων από τον τουρκικό στρατό που σκότωσαν αρκετό προσωπικό.

Σύμφωνα με μια αναφορά από το μέτωπο από τη βορειοδυτική Συρία στο almasdarnews.com, οι ενισχύσεις του Συριακού Στρατού έφτασαν το βράδυ της Κυριακής στο Idlib.

Σύμφωνα με την πηγή, οι ενισχύσεις του Συριακού Στρατού έφθασαν στην περιοχή με σύγχρονο στρατιωτικό εξοπλισμό, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί στις επιχειρήσεις στην περιοχή.

Εικάζεται ότι θα βοηθήσει στη δημιουργία ευνοϊκού συσχετισμού μετά την είσοδο των συστημάτων αεράμυνας στην περιοχή για να αντιμετωπίσουν τα πολεμικά αεροσκάφη της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Να θυμίσουμε ότι το αρματαγωγό Ταπίρ πέρασε πριν λίγα 24ωρα το Βόσπορο με προορισμό τη Συρία μεταφέροντας μεγάλο αριθμό τεθωρακισμένων και τεχνικών οχημάτων στη Συρία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail