Πρωθυπουργεύουσα η Ντόρα Μπακογιάννη…

Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, Βουλευτής Χανίων της ΝΔ, πρώην ΥΠΕΞ στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, ήταν υπέρ του Σχεδίου Ανάν στην μαρτυρική Κύπρο μας, ήταν και είναι υπέρ των Μνημονίων που εξαθλίωσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες, ήταν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, όπου παραδόθηκαν όνομα, εθνότητα και γλώσσα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς. Είναι η πρώτη που δημόσια ανήγγειλε – πριν από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη – την “υποχρέωση” προσφυγής της χώρας μας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, προκειμένου να λυθούν οι πάσης φύσεως διαφορές μας (;;;) στο Αιγαίο με την Τουρκία. Αβάσιμες, αστήρικτες, με βάση το Διεθνές Δίκαιο και τις Διεθνείς Συμφωνίες, αλλά και εξωπραγματικές “διαφορές”, που θα έπρεπε να διατυπώνει και να αξιώνει μόνο η Τουρκία. 

Παναγιώτης Αποστόλου
Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη πρωτοστάτησε σε προ ημερών εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ, προκειμένου να μας πείσει ότι είναι ωφέλιμη για την Πατρίδα μας, η προσφυγή της στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, είναι δυνατόν να πιστεύει ότι ενδεχόμενη προσφυγή στη Χάγη, θα μπορούσε να οδηγήσει σε απώλεια της ΑΟΖ του Καστελόριζου, αλλά ότι θα μπορούσε να κατοχυρώσει δικαιώματα της Ρόδου και της Λέρου;

Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη είναι δυνατόν να Πρωθυπουργεύει συνεχώς αντί του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη;

Τελευταίο της πολιτικό ατόπημα, πολιτικό κρούσμα παραφροσύνης, ήταν η συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Open TV. Όπου είπε:

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνουν αυτά τα κλειστά κέντρα. Θέλω να είμαι πάρα πολύ σαφής. Θα γίνουν. Επειδή λοιπόν θα γίνουν, δεν έχει κανένα νόημα. Το αποτέλεσμα πρέπει να δικαιώσει τις προσδοκίες των νησιωτών μας. Αυτός είναι ο στόχος και αυτήν την πολιτική θα ακολουθήσουμε παρά τις όποιες βόμβες μολότοφ αντιμετωπίζουμε περιέργως πως. Αφού μαζεύτηκαν ένα κάρο μπαχαλάκηδες…».

Δηλαδή η πρωθυπουργεύουσα κυρία Μπακογιάννη, θεωρεί ότι οι προσδοκίες των νησιωτών μας είναι η δημιουργία κέντρων για τους παράνομους μετανάστες, τα οποία θα φτιάξει στον τόπο τους η κυβέρνηση με την επίταξη της γης τους;

Και όλοι αυτοί που “επαναστάτησαν” κατά αυτής της Κατοχικής κυβέρνησης και των Ταγμάτων Ασφαλείας της, που έστειλε από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είναι μπαχαλάκηδες; Μάλλον η κ. Μπακογιάννη δεν κατάλαβε τίποτε από όσα έγιναν στα νησιά μας ή κάνει πως δεν θέλει να καταλάβει.

Ωστόσο, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτά τα Τάγματα Ασφαλείας τα γύρισε πίσω μετά την σύσσωμη “επανάσταση” των νησιωτών μας και για να γλυκάνει το χάπι, από τη στιγμή που δεν έχει το πολιτικό θάρρος να παραδεχτεί την ήττα των ολέθριων χειρισμών του που διασαλεύει τη συνοχή της κοινωνίας μας, επινοεί τον κίνδυνο του κορονοϊού.

Αλλά η κ. Μπακογιάννη, είναι πολύ πιο σκληρή από τον αδελφό της. Είναι αμετανόητα πιστή στη ΝΤΠ και την Παγκοσμιοποίηση.

Όμως συνυπεύθυνοι, στην εξαγωγή αυτής της σκληράδας κατά του λαού και της Πατρίδας, είναι και τα ΜΜΕ που συνεχώς της δίνουν βήμα για να εκφράζει τις απόψεις της. Τόση δημόσια έκθεση, τόση δημόσια προβολή στα ΜΜΕ, όση έχει η Ντόρα Μπακογιάννη, δεν έχει ούτε ο Πρωθυπουργός, ούτε κάποιος από τους Υπουργούς του.

Αναρωτηθήκατε το γιατί;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail