Ευτυχώς που ο Χαρδαλιάς δίνει το...σωστό παράδειγμα για το συνωστισμό - Εικόνες από την Ξάνθη

Στο Δήμο Βοΐου Κοζάνης, όπου ανήκουν τα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά, τα οποία βρίσκονται σε καραντίνα από 16 Μαρτίου, μετέβησαν σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Χαρδαλιάς αναχώρησε για τη Σμίνθη (έδρα του Δήμου Μύκης Ξάνθης), όπου ανήκει το επίσης σε καραντίνα από 25 Μαρτίου χωριό Έχινος. Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον Υφυπουργό, στο Δημαρχείο Μύκης με συμμετοχή του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου, του Δημάρχου Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν, καθώς και τοπικούς φορείς, όπου αξιολογήθηκε η υφιστάμενη κατάσταση. Αμέσως μετά, ο Υφυπουργός επισκέφθηκε τα σημεία αποκλεισμού του χωριού.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς συχνά πυκνά στις απογευματινές καθημερινές του τηλεοπτικές παρουσίες, που ίσως δεν είναι τόσο απαραίτητες, μαλώνει τον ελληνικό λαό μιλώντας σε αυστηρότατο ύφος.

Ας δούμε το παράδειγμα που έδωσε σήμερα τόσο μέσα από τις φωτογραφίες του δελτίου τύπου της Πολιτικής Προστασίας όσο και του xanthinews.gr [με σχετικό βίντεο] και άλλη μια από το xanthinea.gr:











Δείτε τώρα την αίθουσα από άλλες γωνίες λήψης. Πόσοι είπαμε ότι επιτρέπονται στον ίδιο κλειστό χώρο;







Και το βίντεο:


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail