Πέφτουν αεροπλάνα στο Ιντλίμπ: Αναφορά για ρωσικές παρεμβολές

Freepen.gr - Η σύρραξη μεταξύ Τουρκίας και Συρίας συνεχίζεται. Σήμερα το πρωί κατερρίφθη στο νότιο τμήμα του κατεχόμενου Ιντλίμπ ένα L-39 της Συρίας από τουρκικό F-16 για το οποίο δεν έχει ξεκαθαρίσει αν παραβίασε το συριακό εναέριο χώρο ή όχι. 

Στη συνέχεια η σκυτάλη πέρασε στη Συριακή Αεράμυνα η οποία κατέρριψε σήμερα δύο οπλισμένα τουρκικά drones, το ένα δυτικά του Χαλεπίου και το άλλο δυτικά του Σαρακίμπ.

Σημειώνεται ακόμη πως η Αεράμυνα στόχευσε και τουρκικό F-16 στη βορειο-δυτική Συρία, όπου κατά πάσα πιθανότητα και μη έχοντας κάτι νεώτερο, φαίνεται ότι απέφυγε τον πύραυλο.


Τέλος η ρωσική ιστοσελίδα avia.pro συνδέει τις καταρρίψεις των τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών με τη χρήση συστημάτων ηλεκτρονικών παρεμβολών από Ρώσους στρατιωτικούς στην περιοχή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail