Κι ο άνοστος Γκόρντον Μπράουν ζητά "προσωρινή" παγκόσμια διακυβέρνηση

Victοria Jοnes/ΡΑ
Freepen.gr - Ο Γκόρντον Μπράουν, πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, κάλεσε τους ηγέτες από όλο τον κόσμο να διαμορφώσουν μια «προσωρινή μορφή παγκόσμιας κυβέρνησης» για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού COVID-19.

Ο αντιδημοφιλής πρώην πρωθυπουργός λέει ότι διεθνικές οργανώσεις όπως ο Ο.Η.Ε. και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πρέπει να έχουν εκτελεστικές εξουσίες που θα υπερισχύουν όλων των μορφών εθνικής κυριαρχίας ως μέρος ενός νέου παγκοσμιοποιημένου, τεχνοκρατικού συστήματος ελεγχόμενου από τον κόσμο οι ηγέτες και τους λεγόμενους «ειδικούς στον τομέα της υγείας», αναφέρει ο Guardian.

Όπως και οι περισσότεροι παγκοσμιοποιητές, ο Μπράουν - ένας άνθρωπος που έχει ζητήσει μια παγκόσμια κυβέρνηση εδώ και χρόνια - πιστεύει ότι τα προβλήματα του 21ου αιώνα δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν σωστά από το έθνος-κράτος.

"Αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να αντιμετωπιστεί σε μια χώρα. Πρέπει να υπάρξει μια συντονισμένη παγκόσμια απάντηση ", δήλωσε ο Μπράουν.

"Αυτό είναι κατά πρώτο και κύριο λόγο μια ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης και πρέπει να υπάρξει κοινή δράση για την αντιμετώπισή του. Όσο περισσότερο όμως παρεμβαίνετε για την αντιμετώπιση της ιατρικής έκτακτης ανάγκης, τόσο περισσότερο θέτετε σε κίνδυνο τις οικονομίες".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail