Πανωλεθρία στον Έβρο

Η εμπροσθοφυλακή ατάκτων του Νεοοθωμανού Ερντογάν υποχώρησε κακήν κακώς από τα σύνορα του Έβρου. Προηγουμένως ήρθε το μήνυμα της υποχώρησης από την προαιώνια φίλη της Τουρκίας, τη Γερμανία. 

Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες διέρρευσαν στο περιοδικό der Spiegel ότι η όλη «ανθρωπιστική κρίση» με τους «μετανάστες» στον Έβρο ήταν ουσιαστικά μια παρακρατική επιχείρηση της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας. Πρόκειται για αδιαμφισβήτητη νίκη - και ας δυσανασχετεί η εγχώρια βιομηχανία του μεταναστευτικού, οι εθνομηδενιστές και οι ποικιλόχρωμοι οπαδοί των ανοιχτών συνόρων. 

Τώρα μένει να γίνουν απροσπέλαστα και τα θαλάσσια σύνορα που παρά τα «μέτρα» ακόμα παραμένουν ουσιαστικά ανοιχτά. Το Βόρειο Αιγαίο θα είναι το επόμενο «πεδίο εισβολής» τους ερχόμενους μήνες, παρά τον κορωνοϊό. Η αποφασιστικότητα, η μη φοβική διπλωματία και ο επαγγελματισμός στον Έβρο δείχνουν το σωστό δρόμο για την υπεράσπιση της πατρίδας.

Βασίλης Στοϊλόπουλος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail