Άνδρας έγλυφε εκδοτήρια και χειρολισθήρα στο Μετρό του Μονάχου για να εξαπλώσει τον ιό

AndyTriggerRaw / pixabay
Freepen.gr - Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα 33 ετών στο Μόναχο τη Δευτέρα καθώς πιάστηκε να γλείφει μια μηχανή εισιτηρίων μετρό ισχυριζόμενος ότι προσπαθεί να εξαπλώσει το θανατηφόρο κορωνοϊό, ανέφερε η Süddeutsche Zeitung και μεταδίδει η dw.com.

Σε βίντεο που μοιράστηκε ο δράστης online, ο 33χρονος φαίνεται να γλύφει τις μηχανές και τα κιγκλιδώματα των εισιτηρίων του μετρό, καθώς και το χειρολισθήρα μιας κυλιόμενης σκάλας. Είπε ότι ήθελε να διαδώσει τον κορωνοϊό, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων AFP, που επικαλείται την αστυνομία στο Μόναχο.

Ο άνδρας ετέθη υπό κράτηση από την αστυνομία και του απαγγέλθηκε κατηγορία για σοβαρή σωματική βλάβη. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι δεν είναι σαφές εάν ο δράστης είναι πραγματικά μολυσμένος με τον COVID-19 και πως διεξάγεται σχετικός έλεγχος.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail