Άσαντ: Ο στρατός θα στραφεί στην ανατολική Συρία μετά την επιχείρηση του Ιντλίμπ

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) θα μετατοπίσει την προσοχή του στην ανατολική περιοχή του Ευφράτη μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης τους Idlib, δήλωσε ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Ασαντ σε συνέντευξή του την Τετάρτη στο Russia 24.

"Το Idlib είναι η βασική προτεραιότητα τώρα, από στρατιωτικής άποψης. Προφανώς, ο [Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ] Ερντογάν έχει επικεντρώσει όλες τις προσπάθειες μετά από εντολή των Αμερικανών, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό, αφού μετά την απελευθέρωση του Idlib θα επικεντρωθούμε στην απελευθέρωση των ανατολικών περιφερειών. Έχω επανειλημμένα δηλώσει ότι το Idlib είναι το κύριο φυλάκιο και έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εμποδίσουν την απελευθέρωσή του, ώστε να μην μπορούμε να προχωρήσουμε προς τα ανατολικά», ανέφερε ο Ασαντ.

"Ωστόσο, διατηρούμε επαφή με ανθρώπους που ζουν στις ανατολικές περιοχές. Είναι δυσαρεστημένοι και ανήσυχοι για την κατοχή των ΗΠΑ ", πρόσθεσε ο πρόεδρος της Συρίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail