Μπλόκο Τραμπ στα ταξίδια προς την Ευρώπη - Δριμύ "κατηγογώ" για την Ε.Ε. και τον κορωνοϊό

Freepen.gr - Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump δήλωσε ότι θα περιορίσει σημαντικά τα ταξίδια από την Ευρώπη στις ΗΠΑ για τις επόμενες 30 ημέρες, όντας το πιο εκτεταμένο μέτρο όμως στις προσπάθειες της κυβέρνησης να καταπολεμήσει την εξάπλωση του κορωνοϊού, υπογραμμίζει το Bloomberg.

Ο Trump, μιλώντας την Τετάρτη το βράδυ από τo Οβάλ Γραφείο, δήλωσε στο διάγγελμά του ότι οι περιορισμοί, οι οποίοι δεν ισχύουν για το Ηνωμένο Βασίλειο, θα τεθούν σε εφαρμογή την Παρασκευή τα μεσάνυχτα. Κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι δεν περιόρισε τα ταξίδια από και προς την Κίνα κατά τις πρώτες ημέρες της εκδήλωσης της επιδημίας και επικαλέστηκε τα δικά του δραστικά μέτρα για να αιτιολογίσει τον κατά αυτόν περιορισμένο αριθμό κρουσμάτων στις ΗΠΑ.

"Η Ευρωπαϊκή Ένωση απέτυχε να λάβει τα ίδια μέτρα προφύλαξης και να περιορίσει τα ταξίδια από την Κίνα και άλλα καυτά σημεία", δήλωσε ο Trump. "Ως αποτέλεσμα, πολλοί νέα κρούσματα στις Ηνωμένες Πολιτείες κόλλησαν από ταξιδιώτες από την Ευρώπη".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail